Ik ben een huurder

Een woning huren van iemand die je nog nooit hebt gezien kan behoorlijk spannend zijn, maar ook andersom. Daarom hebben wij een aantal simpele regels voor je bedacht.

 

Goedkoop-Huren-Nederland-geen-reactie-ontvangen.svg
Geen reactie ontvangen

Houd er rekening mee dat de verhuurder ook nog een leven heeft naast het verhuren van zijn woning. Dus niet in gelegenheid is om direct te reageren. Verhuurders zijn echter wel verplicht om te reageren binnen 14 dagen.

 

Goedkoop-Huren-Nederland-woning-verhuurd.svg
De woning staat op verhuurd

Woningen die worden aangeboden blijven max. 14 dagen actief op de website staan. Na 14 dagen word de woning automatisch op non-actief gezet. Mocht de woning eerder zijn verhuurd? Dan ontvangt u hier een berichtje over.

Ik ben een verhuurder

Je woning verhuren aan iemand die je nog nooit hebt gezien kan behoorlijk spannend zijn, maar ook andersom. Daarom hebben wij een aantal simpele regels voor je bedacht.

 

Goedkoop-Huren-Nederland-verplicht-reageren.svg
Verplicht reageren

Om iedereen een eerlijke kans te geven is de verhuurder verplicht om te antwoorden op zijn inschrijvingen. Dit is eenvoudig en snel te doen op jouw persoonlijke pagina.

 
Goedkoop-Huren-Nederland-teksten-afbeeldingen.svg
Teksten en afbeeldingen

Alle content (teksten, afbeeldingen etc.) die jij aanleverd en upload op de website of in een van onze Facebook groepen plaatst, ben je zelf verantwoordelijk voor.

 

Goedkoop-Huren-Nederland-discriminatie.svg
Discriminatie

Goedkoop Huren Nederland doet niet aan discriminatie. Het is daarom ook niet mogelijk om een huurder af te wijzen op basis van hun ras, huidskleur, etniciteit, nationale afkomst, religie, seksuele geaardheid, geslachtsidentiteit of burgerlijke staat.

 

Je woning verhuren

Nog steeds niet duidelijk?

Dan staan we je graag te woord, je kan ons een bericht sturen via Social media of via de contact pagina.

Contact opnemen